ДТЕК додав у графік відключень юридичних клієнтів / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Компанія "ДТЕК Київські електромережі" додала до графіка стабілізаційних відключень електроенергії адреси юридичних клієнтів.

Як повідомили в компанії, до графіку додали адреси клієнтів, які розташовані окремо від житлових будинків.

"Тепер власники бізнесу можуть також дізнатись про імовірні відключення, просто написавши у вікні пошуку на сайті адресу свого підприємства. До графіка потенційних відключень ми додали майже 10 тисяч адрес юридичних клієнтів, які знаходяться в будівлях, що мають окрему адресу від багатоквартирного будинку і раніше не були внесені в базу стабілізаційних відключень", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що графік відключення світла дозволить спланувати роботу бізнесу та підготуватись до можливої відсутності світла.

Графік відключень світла - що передувало

Як повідомляв УНІАН, об'єднана енергосистема України зазнала масованих ракетних атак російських окупантів 10, 11, 17, 22 жовтня та 2 листопада. За експертними оцінками, наразі зруйновано або пошкоджено 40% енергетичної інфраструктури.

З 20 жовтня по всій країні почалися обмеження на постачання електричної енергії. З 07:00 до 23:00 громадян просять мінімізувати користування електроенергією.

Останнім часом графіки планових обмежень "Укренерго" застосовує у регіонах, де мережа зазнала найбільших пошкоджень, - у Києві та семи областях (Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській).

Вас також можуть зацікавити новини: