У Київській області почалися стабілізаційні відключення світла / фото forumdaily.co

На Київщині частково застосовані стабілізаційні відключення електроенергії через обмежену можливість енергооб’єктів передавати електрику. Про це повідомляє ДТЕК у Telegram.

"У частині Бучанського району Київської області відбуваються відключення згідно зі стабілізаційними графіками. Через пошкодження обладнання енергооб’єкти не можуть передавати енергію для всіх жителів цього району", - йдеться у повідомленні.

В компанії зазначили, що за командою "Укренерго" були частково застосовані стабілізаційні відключення згідно з графіками, розміщеними на сайті "ДТЕК Київські регіональні електромережі".

Відео дня

Ракетний удар по Україні 9 березня - що відомо

Як повідомляв УНІАН, 9 березня російські військові вкотре завдали масованого ракетного удару по Україні. Атака тривала понад шість годин.

Окупанти атакували Дніпропетровську, Житомирську, Кіровоградську, Харківську, Сумську, Вінницьку, Львівську, Івано-Франківську, Одеську, Запорізьку області та Київ.

Після атаки й пошкоджень енергооб’єктів найскладніша ситуація з електропостачанням виникла у Харківській та Житомирській областях.

Вас також можуть зацікавити новини: