Ілюстрація REUTERS

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про ратифікацію Протоколу про внесення змін в Угоду між урядом України та урядом Республіки Сінгапур, який передбачає уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи.

Читайте такожУкраїна опустилася в рейтингу інноваційних економік світу - Bloomberg

Як сказано в картці закону на сайті Верховної Ради, документ повернуто з підписом президента 3 лютого.

Відео дня

Міністр фінансів Оксана Маркарова на своїй сторінці у Facebook повідомила, що з серпня 2019 року Міністерством фінансів підготовлено та забезпечено ратифікацію парламентом протоколів про внесення змін до угоди/конвенції про уникнення подвійного оподаткування зі Швейцарією, Туреччиною, Британією, Кіпром, Малайзією. Також вона зазначила, що на черзі та в активній роботі Данія, Австрія, ОАЕ, Оман, Ангола, Іспанія, Туніс, Нідерланди та Чорногорія.

Як повідомляв УНІАН, 14 січня 2020 року Верховна Рада ратифікувала внесення змін в угоду між урядом України та урядом Республіки Сінгапур про уникнення подвійного оподаткування та запобігання ухилянню від податків на доходи. Згідно з текстом пояснювальної записки, необхідність укладення протоколу пояснюється тим, що в процесі переговорів з Сінгапурською стороною були узгоджені зміни, які необхідно внести в угоду.