Банк досі не повернув гроші, бо проводить перевірки / фото УНІАН

Клієнтка "Привату" з міста Дрогобич Львівської області розповіла, що 23 грудня знімала гроші в банкоматі цього банку, проте він списав 2500 гривень, не видавши їх.

Заяву про втрати грошей було зафіксовано одразу дзвінком на гарячу лінію банку, пише жінка у відгуку на сайті "Мінфін".

Далі, продовжує вона, у повідомленні банк уточнив, що на повернення коштів знадобиться 1-3 дні, проте цього не було зроблено впродовж наступних 25 календарних (у тому числі 15 робочих) днів.

Відео дня

"В банку на гарячій лінії годують "завтраками", і 23.12 проінформували, що можлива перевірка 14 робочих днів,14 січня вже був той 14 день, але кошти не повернули, а коли я знову всоте зателефонувала на гарячу лінію, то сказав оператор, що із 13 січня проводиться ще якась там додаткова перевірка, яка триватиме також 14 днів", - описала клієнтка.

Вона обурилася, що банк не може оперативно переглянути камери спостереження й здійснити перевірку оперативніше. Жінка обіцяє звернутися до поліції, оскільки звинувачує "Приват" в аферизмі.

Читайте такожУ клієнтки "Ощаду" двічі списали гроші при переказі - банк здивував дивною порадою

"Бо сьогодні, 17.01.2022, оператор сказала, що є недостача в банкоматі і тому так довго триває перевірка. Ви майже місяць не повертаєте мені мої кошти, це ваші проблеми з вашими недостачами!!! Перевірте по камерах, і віддайте мені мої гроші, може я теж на щось розраховую в період свят, а так пограбувати серед білого дня, ще й державний банк, то жах", - емоційно пише вона.

У коментарях представник "Привату" написав, що проведення перевірки дозволить банку впевнитися в тому, що кошти не були видані, а також визначити їх суму. "Зробимо все можливе, щоб надати вам відповідь в найкоротший термін", - пообіцяли у банку клієнтці.

скріншот

Вас також можуть зацікавити новини: