Кабмін презентував пільгові кредити для бізнесу "Нові гроші" / фото УНІАН

Програма пільгового кредитування "Нові гроші" передбачає видачу позикових коштів для мікро- та малих підприємців України під 3% на 2 роки.

Читайте такожДілові очікування бізнесу в Україні впали до антирекорду

Як повідомляє прес-служба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, про це повідомив голова міністерства Ігор Петрашко, представляючи заходи уряду з підтримки бізнесу в умовах карантинних обмежень.

Відео дня

Крім цієї програми, Кабмін планує продовжити мораторій на перевірки малого бізнесу, обговорити питання сплати єдиного соціального внеску (ЄСВ) з Мінфіном і Мінсоцполітики "з пошуку комплексного збалансованого рішення", а також продовжити програму пільгового кредитування "5-7-9".

Як повідомляв УНІАН, 23 квітня прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Кабінет міністрів презентує нову програму пільгових кредитів для бізнесу "Нові гроші".

"Власне, для тих людей, які повернулися із заробітків, для діючого бізнесу, який хоче утримати робочі місця. Це також буде програма пільгових кредитів, як говорив президент, до 3% процентна ставка, також відстрочка виплати тіла кредиту і, можливо, кредитні канікули за відсотками", - сказав прем'єр.