Деякі карти "Привату" буде заблоковано / фото УНІАН

"ПриватБанк" починає закривати карти, у яких ще не вийшов термін дії, проте з них не було активності упродовж певного часу.

Як пише GSMinfo, співробітники банку вже почали обдзвонювати клієнтів, вимагаючи протягом 30 днів провести операцію по карті: щось оплатити або здійснити переказ коштів.

Клієнти, які залишають скарги на подібні дії, називають їх шантажем з боку банку. Представники фінустанови своєю чергою стверджують, що банк має право блокувати карти попри те, що термін їх дії ще не закінчився. На одну зі скарг клієнта про те, що він не планував розривати договір і закривати рахунок, представник банку відповів вимогою активності по карті.

Відео дня

Зазначимо, раніше "ПриватБанк" ввів нові правила, що стосуються грошових переказів. Тепер клієнти, які часто відправляють або отримують кошти, будуть обмежені в кількості таких операцій.

Також повідомлялося, що "Приват" нещодавно запустив нову послугу для українських заробітчан.

Проблеми з "ПриватБанком"

Раніше клієнтка "ПриватБанку" з міста Коростень Житомирської області поскаржилася, що фінустанова розірвала з нею договір без пояснення причини.

В іншому випадку клієнт "ПриватБанку" залишився незадоволений банком після того, як був атакований колекторами через "борг" в 69 гривень.

Ще один відвідувач Відділення "ПриватБанку" заявив про шахрайство його співробітниці.