За словами експерта, провідники готові за гроші садити пасажира в порожнє купе / REUTERS

В системі продажу квитків на потяги "Укрзалізниці" відбуваються дивні речі - часом вони раптово зникають, а потім знову з'являються.

На цей момент звернув увагу у себе на сторінці в Facebook транспортний експерт і блогер Олег Васильєв.

"Спритність рук і ніякого обману". Зібрався їхати з Києва до Дніпра. Зайшов на сайт booking.uz.gov.ua, щоб купити квиток. За дві години до відправлення поїзда - жодного вільного місця. Трохи пізніше у продажу з'явилися 30 місць у вагонах купе, плацкарт і кілька місць СВ", - пише він.

Відео дня

Васильєв також розповів, що провідник при посадці в потяг пропонує за доплату їхати без сусідів. І це при тому, що система продажу показує відсутність вільних місць у потязі. 

Читайте такожВ "Укрзалізниці" розповіли, чи підвищуватимуть ціни на квитки у 2022 році"Цікаво, куди раптово зникло 30 місць за дві години до відправлення, а потім знову з'явилися? Як відомо, бронь викидають у продаж у значно меншій кількості", - написав блогер, опублікувавши скріншоти сайту "Укрзалізниці" з продажу залізничних квитків.

facebook.com/ol.vasilyev
facebook.com/ol.vasilyev
facebook.com/ol.vasilyev

Як повідомляв УНІАН, нещодавно УЗ вчергове потрапила в скандал - на цей раз зі стелі потягу полилася вода. Пасажири побачили, як у коридорі біля туалету стався "потоп". Вода лилася прямо на підлогу, кожен, кому б закортіло піти в інший вагон або до санітарної кімнати, мав подолати "вбудований душ".