Wizz Air відновить рейси з України до 10 європейських країн / фото REUTERS

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air планує в грудні цього року поновити рейси з Києва, Львова та Харкова до 10 європейських країн: Данії, Чехії, Австрії, Польщі, Португалії, Німеччини, Угорщини, Італії, Литви і Словаччини.

Читайте такожWizz Air запускає рейсі з Києва до Неаполя

Про це повідомила прес-служба компанії. Згідно з повідомленням, відновлення рейсів залежить від рішення органів влади залишити або виключити певну країну зі списку «зеленої» зони.

Відео дня

Зазначається, що в грудні 2020 року Wizz Air планує поновити перельоти з Києва до Копенгагена, Білуна (Данія), Пардубіце (Чехія), Відня (Австрія), Лісабона (Португалія), Гамбургу (Німеччина), Будапешта (Угорщина), Неаполя (Італія ), Кракова, Познані, Катовіце (Польща) і Братислави (Словаччина).

Зі Львова авіакомпанія планує літати до Берліна (Німеччина), Щецина (Польща), Братислави (Словаччина), Пардубіце (Чехія) і Вільнюса (Литва), а з Харкова - до Дортмунда (Німеччина), Відня (Австрія), Кракова, Гданська і Вроцлава (Польща).

Новини по темі

Авіакомпанія Wizz Air з 19 грудня запускає рейси з Києва до Неаполя.

З 2 жовтня авіакомпанія Wizz Air запустила рейси з Києва та Львова до Братислави.

З 1 вересня компанія запустила рейси зі Львова в Пардубіце (Чехія), А 3 вересня запустила рейс до чеського міста з Києва.

Авіакомпанія Wizz Air

Wizz Air - найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, що виконує рейси по більш ніж 700 маршрутах з 25 баз, поєднуючи 155 напрямків у 45 країнах.