Зіграти безкоштовно в гру можна буде до 4 грудня / polygon.com

Компанія Blizzard у своєму акаунті в Twitter оголосила про старт безкоштовного пробного періоду в онлайн-шутері Overwatch. Всі, хто хоче випробувати гру можуть зробити це на ПК, Playstation 4 і Xbox One до 4 грудня.

Що таке Overwatch

Overwatch – це багатокористувацький онлайн-шутер від першої особи, де команди 6 на 6 осіб ведуть бої на складно влаштованих картах. У грі існує три класи героїв – Tank, Damage та Support, кожен з яких має унікальні здатності. Всього на даний момент в Overwatch 31 персонаж. 

Геймплей Overwatch

Студія Blizzard також зазначила, що під час безкоштовного пробного періоду гравцям будуть доступні всі герої, карти і режими. А якщо згодом гравці вирішать придбати Overwatch, то всі костюми, значки, графіті та інші нагороди, які вони отримають під час безкоштовного періоду збережуться.

Читайте такожВ Playstation Store почалась «Чорна п'ятниця» - знижки до 75%

Нагадаємо, нещодавно Blizzard анонсувала Overwatch 2. У другій частині командного шутера з'являться сюжетні місії, нові локації і персонажі, а також новий режим "Натиск". Гравці зможуть перенести свої досягнення і колекцію з першої частини гри в другу.

Трейлер Overwatch 2