Sony пропонує користувачам спілкуватися на сторінках PlayStation в соцмережах / psx-sense.nl

Компанія Sony прийняла рішення про закриття всіх форумів PlayStation. Вони стануть недоступними вже 27 лютого.

«Починаючи з 27 лютого форуми PlayStation.com стануть недоступні. Ми запрошуємо вас продовжити спілкування у блозі PlayStation, у нашому співтоваристві у ВКонтакті, Twitter, Instagram та Facebook», - йдеться в повідомленні компанії.

Офіційно компанія не пояснила, чому було прийнято таке рішення. Але скоріш за все в епоху соціальних мереж, де у PlayStation є свої офіційні сторінки потреба у форумі відпала. Сам же форум був запущений 18 років тому. На ньому володарі консолей PlayStation могли ставити технічні питання і спілкуватися один з одним.

Відео дня

Читайте такожЧерез спалах коронавіруса PS5 і новий Xbox можуть не вийти в цьому році

Нагадаємо, раніше Bloomberg опублікував інформацію про те, що собівартість однієї консолі PlayStation 5 може складати 450 доларів. А значить роздрібна ціна приставки нового покоління буде складати приблизно 460-470 доларів. За даними порталу, Sony зіткнулися з дефіцитом комплектуючих, а саме пам'яті DRAM і NAND. Крім того, дорогою також виявилася і нова система охолодження для PS5.

Проте сама компанія поки не поспішає оголошувати офіційну ціну PlayStation 5. Невідомо чи буде Sony на старті продавати нові консолі собі в збиток, як це було з PS3 або ж зважитися виставити більш високу ціну, ризикуючи відлякати покупців.