Dead Space 2023 / фото Motive

У ремейку Dead Space реалізована пророблена фізична модель, яка в сукупності з кінетичним модулем дозволяє придумувати незвичайні способи знищення ворогів. Один з них показав автор YouTube-каналу GoGa No Commentary. Ентузіаст винайшов у свіжому хорорі аналог світлового меча з "Зоряних війн".

Одним з варіантів зброї у ремейку Dead Space є лазерний пістолет. За своєю суттю він схожий на плазмовий різак — першу гармату, яку отримує головний герой Айзек Кларк. Відмінності полягають в ширині снарядів і режимі альтернативного вогню. Останній дозволяє ставити лазерні міни, які прилипають до поверхонь. Ці пастки розрізають монстрів, які пробігають крізь них.

GoGa No Commentary на одній з локацій знайшов порожню пляшку. Гравець підняв її за допомогою кінетичного модуля, а потім зверху і знизу встановив згадані міни. В результаті вийшов аналог світлового меча, який непогано працював. Ентузіаст пройшовся з ним декількоми відсіками у відділенні з виробництва їжі і показав, що імпровізована зброя дозволяє досить швидко розчленовувати некроморфів.

Ремейк Dead Space: основна інформація

  • Історію в грі трохи розширили в порівнянні з оригіналом. Наприклад, користувачі можуть більше дізнатися про останні години життя екіпажу "Ішимури".
  • Головний герой Айзек Кларк навчився говорити, а окремі персонажі отримали розширені сюжетні лінії.
  • Базовий геймплей в грі залишився майже без змін, проте були реалізовані точкові зміни, наприклад, в режимах стрільби з різної зброї.
  • Графіка в хорорі створювалася з нуля на рушії Frostbite, а тривимірне звучання дозволило підкреслити похмуру атмосферу.
  • Ремейк Dead Space вийшов 27 січня 2023 року на ПК, PlayStation 5, Xbox Series X і Series S.

Вас також можуть зацікавити новини: