Відбірковий етап турніру з PUBG Mobile стартує 2 листопада / фото pubg.com

Компанія StarLadder запустила в Україні Gamestars League – першу регулярну лігу з мобільних ігор. Попередній сезон ліги із загальним призовим фондом в $10 тисяч стартує вже цієї осені.

Як зазначили в StarLadder, змагання попереднього сезону Gamestars League пройдуть за трьома мобільними іграми:

  • PUBG Mobile;
  • Brawl Stars;
  • FreeFire;

У попередньому сезоні гравці отримають можливість змагатися в особистому заліку, а потім об'єднатися в групи для участі в командному заліку.

Відео дня

"Першочерговим завданням ліги є побудова екосистеми, в межах якої гравці зможуть об'єднуватися в команди, мати постійну турнірну практику і можливість пройти шлях від любителя до професіонала", – повідомили в Starladder.

У компанії також відзначили, що взяти участь у попередньому сезоні зможуть не лише гравці з України, але також з Казахстану і Росії. Наступного року географію гравців розширять.

Зареєструватися для участі в особистому заліку за PUBG Mobile можна до 31 жовтня на сайті ліги. Відбірковий етап пройде з 2 по 19 листопада. Призовий фонд особистого заліку по PUBG Mobile складе $1,250, а командного – $2,5 тисячі.

Прямі трансляції фіналів змагань з PUBG Mobile, Brawl Stars, FreeFire пройдуть у грудні. Подивитися їх можна буде на офіційних YouTube-каналах StarLadder.

Наступного року компанія представить календар заходів Gamestars League. Він складатиметься з трьох сезонів з новими дисциплінами. Найсильніші команди зможуть взяти участь у міжнародних LAN-фіналах з великим призовим фондом.