У шостому Fortnite на гравців чекає цікаве сюжетне завдання / фото epicgames.com

Нещодавно у королівській битві Fortnite стартував шостий сезон під назвою "Дикі часи". Він додасть до гри нові механіки, такі як полювання на тварин, а також нових персонажів, серед яких героїня знаменитої серії Tomb Raider – Лара Крофт.

Як повідомила компанія Epic Games, на початку шостого сезону гравцям належить виконати сюжетне завдання "Епіцентр: фінальна криза". Воно завершить події попереднього сезону.

Сюжетне завдання в новому сезоні Fortnite

  • На місці звичних локацій можна буде побачити нові споруди. Наприклад, сторожові вежі, колізей або село. Також на острові з'являться тварини: від простих курок до агресивних вовків. На них можна полювати або приручати.
  • Здобуті ресурси можна витрачати на створення зброї. У новому арсеналі гравців будуть як луки, так і доісторичні автомати з револьверами.
  • Серед нових персонажів з'явиться не лише Лара Крофт, але також Рейвен – супергероїня з коміксів DC та багато інших. 

Нагадаємо, у п'ятому сезоні Fortnite компанія Epic Games також додавала гостьових персонажів з інших ігор і фільмів. Так у королівській битві побували Сара Коннор ("Термінатор"), Еллен Ріплі та Чужий, іншопланетний мисливець Хижак з однойменного фільму, а також Кратос з екшену God of War.