Про що може говорити відмова від спільних дітей, розповіли експерти / фото УНІАН

Тема поповнення в родині, як правило, обговорюється в жіночих колах, оскільки саме жінка має взяти на себе більшу частину турбот про потомство, при цьому чоловічій думці в цьому питанні приділяється не так багато уваги, хоча ваш партнер також є повноправним учасником  спору — заводити дитину чи ні.

Експерти WomanHit розповіли про найбільш популярні причини, коли чоловік не готовий стати батьком.

Він не готовий взяти на себе відповідальність

У хлопчика, вихованням якого займався хто завгодно, крім рідного батька, у майбутньому можуть виникнути проблеми при формуванні власної сім'ї. Оскільки чоловік не бачив зразка стосунків між батьком і його дитиною, він може відчувати невпевненість і страх перед новим, невідомим йому статусом батька. У цьому разі майбутньому батькові не завадить проводити більше часу з друзями, у яких вже є діти, таким чином можна «виростити» в собі необхідний навик.

Відео дня

Читайте такожСексолог розповіла, що дратує чоловіків у ліжку

Він не може визначитися з почуттями до вас

Якщо через кілька років спільного проживання чоловік так і не може дати точну відповідь на питання про ваше майбутнє, варто насторожитися і задуматися, скільки ви ще готові сподіватися і чекати, коли милий зрештою наважиться на серйозний крок.

Як правило, відмова від спільних дітей говорить про те, що чоловік не бачить себе в довгостроковій перспективі з однією жінкою, що вже може бути сигналом для жінки.

Він боїться, що ви змінитеся

Дивно, але факт: чоловік може перейматися не за власні зміни, а за ваші. Практично у всіх є знайомі пари з дітьми, і найчастіше жінка після народження малюка йде в хатні турботи й присвячує весь вільний час дитині, забуваючи про себе. Ваш чоловік все це бачить і вже проектує ситуацію на вас, як ви будете носити лише розтягнуті речі й геть забудете про макіяж.

Якщо справа лише в цьому, вам варто спробувати переконати чоловіка, що з його допомогою у вас не виникне проблем з вільним часом, щоб встигнути зайнятися своїм зовнішнім виглядом.

У нього вже є діти

Як правило, до 40 років практично у кожного чоловіка є хоча б одна дитина. А якщо шлюб розпався одразу після народження малюка, у чоловіка можу залишитися неприємні спогади про минулий досвід. Ваше завдання - не злякати чоловіка агресивним тиском: тільки ви знаєте підхід до свого чоловіка, а отже, м'яко спробуйте направити його свідомість у потрібному вам напрямку.

Раніше дослідники з Великобританії й Австралії з'ясували, що жінки втрачають інтерес до сексу не тільки через гормональні, але й через вікові зміни.