У найбідніших країнах світу і сьогодні вважається таким собі щасливим лотерейним білетом серйозний роман з клієнткою / фото ua.depositphotos.com

Навряд чи для вас стане відкриттям, що жіночий секс-туризм все-таки існує. Можливо, вам навіть самим доводилося спостерігати подібне на різних на екзотичних курортах. Однак ви, скоріше за все, не уявляєте весь масштаб цієї індустрії і те, що популярні напрямки жіночого секс-туризму існують практично під носом.

Вважається, що все почалося з країн Карибського басейну, куди в 60-х роках XX століття приїжджали відпочивати канадські домогосподарки бальзаківського віку, які і виявили золоту жилу, пише Maximonline. Дами були зовсім не проти курортних романів з місцевими гарячими хлопчиками, ну а ті - в захваті від закордонних подарунків, а також "гуманітарної допомоги сім'ї". При цьому жінки вважали, що секс відбувається з любові, а гроші - це їх допомога дуже злиденному місцевому населенню.

Читайте такожДубай назвали столицею світового секс-туризму

Відео дня

Незабаром чутки про гарячих Карибських хлопчиків поширилися також по США, потім проникли в Європу. І так пішло-поїхало...

У найбідніших країнах світу і сьогодні вважається таким собі щасливим лотерейним білетом серйозний роман з клієнткою. А якщо дама готова відвезти коханого до себе додому і вийти за нього заміж, то і зовсім хлопець отримує путівку в справжнє багате життя, можливість позбутися від злиднів і голоду. 

І так, пропонуємо список основних країн, звідки йде активний потік секс-туристок: Туреччина, Куба, Греція і Таїланд, взагалі південь Європи, який ми звикли вважати цивілізованим місцем, насправді справжня оселя жиголо, які нишпорять навколо багатих готелів. Цим хлопцям, звичайно, не потрібна дружина, але ось сотня євро за ніч не завадить.

Ось карта світу, де жовтим відзначені країни, звідки приїжджають туристки: Австралія, Австрія, Бельгія, Канада, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Ірландія, Нідерланди, Японія, Нова Зеландія, Норвегія, Швеція, Великобританія, США.

Червоним відзначені країни, куди вони їдуть: Албанія, Камбоджа, Кариби, Коста-Ріка, Хорватія, Куба, Домініканська Республіка, Еквадор, Греція, Гаїті, Індонезія, Італія, Ямайка, Кенія, Марокко, Філіппіни, Португалія, Іспанія, Танзанія, Таїланд, Тобаго, Туреччина, В'єтнам.

Карта секс-туризму в світі / фото maximonline

Раніше журналісти дізналися, як працює секс-туризм в Україні і скільки в ньому заробляють українські дівчата. Як виявилося і в Україні такий бізнес працює дуже успішно, проте реалії зовсім інші. 

Вас також можуть зацікавити новини