Гінеколог із Малайзії заявив, що створив перший у світі унісекс-презерватив / фото REUTERS

У Малазії гінеколог Джон Танг Інг Чін заявив про створення першого у світі універсального презерватива для жінок та чоловіків. Винахідник сподівається, що Wondaleaf Unisex Condom допоможуть людям берегти своє здоров'я незалежно від статі чи сексуальної орієнтації.

Так, як пише Reuters, Джон Танг Інг Чінь заявив, що винайшов перший у світі унісекс презерватив. З одного боку, у нього є клейке покриття, за допомогою якого контрацептив можна прикріпити до піхви або пеніса. Для додаткового захисту він покриває і прилеглу до геніталій область. Він виготовлений з поліуретана, який використовують у пов’язках для ран, тому він тонкий і гнучкий, але міцний і водонепроникний.

Читайте такожЧоловікам у США заборонили знімати презерватив під час сексу

Відео дня

"Одягнувши презерватив, ви не відчуєте, що він там", – запевняє він.

Оскільки клей наноситься лише на один бік презерватива, його можна вивернути та використовувати незалежно від статі.

За словами гінеколога, Wondaleaf пройшов кілька раундів клінічних досліджень і надійде у продаж у грудні цього року.

Wondaleaf Unisex Condom / фото twitter.com/wondaleaf

Кожна коробка містить два презервативи і коштуватиме близько 3,6 долара (14,99 малазійських рингітів або близько 95 гривень). При цьому середня ціна за десять презервативів у Малайзії становить 4,8-9,6 долара (20-40 рингітів або 127-253 гривні).

Кожна коробка Wondaleaf містить два презервативи / фото REUTERS

"Я сподіваюся, що з часом це стане важливим доповненням до багатьох методів контрацепції, які використовуються для запобігання небажаної вагітності та захворювань, що передаються статевим шляхом", – сказав Тан Інг Чинь.

Нагадаємо, як писав УНІАН, американські науковці розробили новий метод чоловічої контрацепції. Він має дві ключові переваги – безпечність для організму, а також можливість зберегти дітородну функцію, стверджують експерти.

Вас також можуть зацікавити новини