Зовні його корпус був схожий на бойову гранату Ф-1, однак всередині не виявилося вибухової речовини —тротилу / фото УНІАН

У Дніпрі вчора, 5 серпня, співробітники патрульної поліції надали допомогу чоловіку, який ходив по вулицях, тримаючи в руках гранату без чеки.

Як повідомили УНІАН в управлінні патрульної поліції Дніпра, чоловік посварився з приятелем, який дав йому в руку гранату і висмикнув чеку.

Чоловік, щосили намагаючись утримати спусковий механізм боєприпасу, кликав по допомогу. На місце прибули поліцейські, вибухотехніки і «швидка». Довколишній квартал було оточено правоохоронцями. Один з поліцейських обхопив руки чоловіка з гранатою своїми, щоб утримати спусковий механізм гранати. Після цього було вирішено обмотати руки скотчем, щоб запобігти вибуху.

Відео дня

Читайте такожНа Вінниччині зловмисник жбурнув гранату в поліцейського (відео)

Через кілька хвилин вибухотехніки вилучили гранату. Виявилося, що зовні її корпус був схожий на бойову гранату Ф-1, проте всередині не виявилося вибухової речовини - тротила.

Під час розслідування інциденту поліцейські з'ясували адресу власника гранати. Бійці спецпідрозділу КОРД оточили територію біля будинку зловмисника, після чого його було затримано.