Співробітниками підрозділу ДСНС деблоковано загиблого \ фото Ruslan Forostyak

У Львівській області внаслідок зіткнення рейсового автобуса міжнародного сполучення з легковим автомобілем на місці  загинув водій легковика, в медичні заклади госпіталізовано 20  пасажирів автобуса.

Читайте такожУ Львові суд заарештував поліцейського, який п'яним збив на смерть двох юнаків на скутері

Про це повідомили у прес-центрі ДСНС.  Як зазначається у повідомленні, 17 вересня, о 00:07, поблизу с. Лужки Жовківського району Львівщини, на автодорозі Львів-Рава-Руська, сталось зіткнення рейсового автобуса (перебувало 53 особи) з легковим автомобілем, внаслідок чого водій легкового автомобіля загинув та 20 осіб госпіталізовано.

Відео дня

Співробітниками підрозділу ДСНС деблоковано загиблого.

У відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області кореспонденту УНІАН уточнили, що автобус їхав в напрямку українсько-польського кордону за маршрутом «Чернівці-Гдиня (Польща)». Автомобіль Volkswagen Passat, за кермом якого перебував 22-річний житель Жовківського району, виїхав на смугу зустрічного руху де скоїв зіткнення з автобусом. Водій легковика загинув на місці.

За даними поліції, травмовані пасажири автобуса – жителі Львівської, Івано-Франківської, Чернігівської, Закарпатської та Донецької областей.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу ("порушення ПДР").