Правоохоронці вилучили чотири гранати Ф-1 та РГД-5 / фото ssu.gov.ua

Співробітники Служби Безпеки України закрили канал збуту зброї в Київській області організований прихильниками міжнародної терористичної організації "Ісламська держава".

Про це повідомили на сайті СБУ 19 листопада.

В прес-службі служби безпеки розповіли, що зброєю торгували громадяни країн Центральної Азії. Вони використовували підроблені документи й нелегально прибули в Україну після депортації з території іншої азійської держави за зв’язки з "ІДІЛ".

Відео дня

Читайте такожСБУ заблокувала в Інтернеті діяльність антиукраїнських пропагандистів

"Співробітники СБ України задокументували збут зловмисниками двох пістолетів іноземного виробництва та боєприпасів до них. Одного із учасників угруповання правоохоронці затримали", - йдеться в повідомленні.

Як з'ясувалося, затриманий чоловік перебуває у розшуку на батьківщині через участь у збройних підрозділах, збройних конфліктах або військових діях на території інших держав та фінансування злочинів терористичного характеру.

Правоохоронці також вилучили чотири гранати Ф-1 та РГД-5, підроблені документи, символіку міжнародної терористичної організації та гроші від продажу зброї та боєприпасів.