На Рівненщині поліція з труднощами зупинила водія, який вночі їхав без світла, а замість зупинитися на вимогу правоохоронців, почав тікати від них.

Почалося все на вулицях обласного центру, а далі події розгорталися вже на трасі Київ-Чоп, ідеться в сюжеті ТСН.

Mercedes тікав від копів зустрічною смугою міжнародної траси, спроба заблокувати дорогу провалилася – водій протаранив перепони та продовжив утечу. Знову в Рівному він вилетів із дороги і розвалив паркан, однак навіть після цього намагався уникнути арешту. 

Читайте такожАвтомобілі зім'яло, як бляшанку: у жахливій ДТП на Житомирщині загинули три людини (фото)

Щоби врешті зупинити хвацького порушника, копи дістали зброю. "Було здійснено п’ять пострілів, в результаті яких було пошкоджено транспортний засіб, а саме заднє праве колесо. В результаті водій зупинився, не міг далі виїхати", - пояснив заступник керівника Управління патрульної поліції Рівненщини Андрій Крутень. Виходити з авто порушник усе одно відмовлявся, тож копи почали вибивати скло в машині. За попередньою інформацією, водій виявився цілком тверезим.

З’ясувалося, що 42-річним втікачем був житель Хмельницького, в авто була його дружина та 6-річна донька – на щастя, вони не постраждали. В салоні водія знайшли пневматичні пістолет та гвинтівку.

Раніше у Дніпрі неадекватний росіянин влаштував гонитву з поліцейськими.