Очеретяний – українець, професійний боксер-важковаговик / ringside24.com

Чоловік, який в центрі Києва ударом в голову убив 26-річного співробітника Управління державної охорони, виявився професійним боксером.

Про це повідомляє «Інформатор».

У даний момент місцезнаходження підозрюваного невідоме, і поліція веде активні пошуки в орієнтуванні. Однак в ЗМІ з'явилася інформація про те, що підозрюваним у вбивстві виявився киянин Петро Очеретяний, який проживав в ЖК «Французький квартал», де і сталося вбивство.

Читайте також"Пам'ять пам'ятаю уривки": підозрюваного у масовому вбивстві у Вінниці арештували (відео)

За даними спортивного порталу ringside24.com, Очеретяний – українець, професійний боксер-важковаговик, йому 36 років (народився 27 серпня 1982 року в Києві). Дебютував на змаганнях 20 березня 2005 року, регулярно брав участь у поєдинках.

Як повідомляє «Народна правда», посилаючись на портал BoxRec, на якому розміщена база даних боксерських поєдинків та інформація про боксерів, Очеретяний народився і тренувався в Києві, в його кар'єрі - 10 боїв. Виступи на професійному ринзі він розпочав у березні 2005 року, а завершив боєм на турнірі, присвяченому Дню Незалежності в місті Узин Київської області в 2009 році, де переміг боксера з Білорусі Дмитра Адамовича. Відзначається, що Петро Очеретяний має лише одну поразку.

Цікавим фактом є те, що у Петра Очеретяного є брат-близнюк Павло, який також є боксером. За інформацією сайту boxnews.com.ua, брати як народилися, так і розпочали і завершили кар'єру в один день. Єдина різниця - Павло має на два бої менше і замість поразки - одну нічию.

Як повідомляв УНІАН, в поліцію ввечері 2 січня надійшло повідомлення про те, що на вулиці Саперне поле у Печерському районі столиці сталася бійка між двома чоловіками, внаслідок чого один з учасників втратив свідомість. На місце негайно виїхали слідчо-оперативна група та лікарі. Медики констатували смерть 26-річного киянина.