Жінка на грунті ревнощів нанесла ножем удар чоловікові в живіт  / фото kv.npu.gov.ua

У Київській області на Різдво через розпивання алкогольних напоїв відбулося дві криваві сімейні сварки: у Макарові чоловік стріляв у рідного брата, а в Ірпені жінка з ревнощів вдарила ножем свого співмешканця.

Про це повідомляє Нацполіція у Київській області.

У смт. Макарів в одному з приватних будинків, де мешкають двоє рідних братів, під час застілля між ними сталася чергова сварка. Вона переросла у бійку, під час якої молодший брат схопив пістолет і двічі вистрілив у груди старшому.

Відео дня

Читайте також60 ударів ножем: житель Кривого Рогу жорстоко вбив росіянина

Карета швидка допомоги доставила 35-річного жителя Макарова до лікарні, де з нього дістали дві кулі. Зараз його життю нічого не загрожує. У стрільця поліцейські вилучили пістолет системи "револьвер" під кулі "Флобер". 31-річного чоловіка, який намагався відібрати життя у рідного брата, затримали, йому інкримінують нанесення навмисного тяжкого тілесного ушкодження.

Ще одна трагедія у родинному колі сталася у місті Ірпінь. Там в одній з квартир по вулиці Миру жінка через ревнощі завдала чоловіку удар ножем у живіт. 45-річного потерпілого доставили до лікарні, де діагностували тяжкі ушкодження черевної порожнини та геморагічний шок через крововтрату. Його прооперовано, і наразі його життю нічого не загрожує.

48-річну жінку, яка напала на співмешканця з ножем, затримано, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України - "нанесення навмисного тяжкого тілесного ушкодження".