Сотні потерпілих у всій країні та мільйони видурених гривень – поліція Дніпра впіймала банду шахраїв, що пропонували людям авто зі знижками.

Про це йдеться в сюжеті ТСН. Натомість вони забирали передоплату, а клієнтам лишалися самі папірці. Більшість жертв – люди з інвалідністю, воїни АТО та звичайні робітники, що віддали злочинцям усі заощадження.

65-річному Володимиру Витько запропонували «Ладу» за акційною ціною – лише сто дев’ять тисяч гривень. Достатньо авансу, потім виплата решти частинами.

Читайте такожПід час спецоперації у Мукачеві затримали групу наркоділків з пістолетами, ножами та битою (фото)

«Я потрапив на лохотрон. Потім вони мені сказали, що ці гроші ви заплатили за оформлення договору. П'яти листів на ксероксі.  Я такий був щасливий, що завтра поїду на машині, що я на цей дрібний шрифт навіть не звернув уваги», - розповідає Володимир.

Злочинці раніше не були судимі. Затримали сімох підозрюваних. Організатор - житель Черкаської області. Насправді схема була продумана так, що ніякі продажі автомобілів не здійснювалися.

П’ятеро жінок – під домашнім арештом. Вони вже зізналися у шахрайстві. Ще двоє чоловіків, яких вважають організаторами афери, у СІЗО. Щонайменше три мільйони гривень вдалося заблокувати на рахунках. 

Раніше у Києві затримали шахрая, який ошукав людей на понад 7 мільйонів гривень.