У загиблого виявили перелом кісток носа / "Інформатор"

У поліції заявили, що, за попередніми даними, причиною смерті знайденого сьогодні мертвим співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого стала ішемічна хвороба серця.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, за результатами розтину, попередньою причиною смерті є хронічна ішемічна хвороба серця.

Крім того, у чоловіка виявили перелом кісток носа.

Відео дня

Читайте також"Вбивство з корисливих мотивів": джерело повідомило деталі смерті співробітника АП

"Характер і спосіб отримання цієї травми, а також остаточна причина смерті буде відома після проведення судово-медичної експертизи", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці додали, що під час огляду місця події та особистих речей чоловіка з’ясувалося, що зник його мобільний телефон.

"Також встановили двох чоловіків, яких камери відеонагляду зафіксували поруч із померлим. Їх доставили в управління поліції, з ними спілкуються слідчі. В одного із доставлених виявили мобільний телефон потерпілого, його затримали у порядку статті 208 КПК України", - зазначили у поліції.

Слідчі Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) та за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Тривають першочергові слідчі дії.

Як повідомляв УНІАН, у Києві знайшли тіло загиблого головного консультанта Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента України Олександра Бухтатого.

Представник Нацполіції заявив, що, «згідно з попереднім огляду, слідів насильницької смерті на тілі не виявлено».

У той же час раніше ЗМІ повідомили, що у загиблого чоловіка була проломлена голова, а руки були забруднені кров'ю.