Тілесні ушкодження чоловік отримав, перебуваючи в гостях у квартирі одесита / sputnik.by

У центрі Одеси з вікна викинули громадянина Фінляндії.

Як повідомляє прес-служба поліції області, потерпілий із закритими переломами обох п’яток перебуває у медичному закладі. Його життю нічого не загрожує.

Читайте такожВ Одесі при загадкових обставинах з 11-поверху випала дівчина: поліція говорить про суїцид, рідні не вірять

Відео дня

Встановлено, що вказані тілесні ушкодження чоловік отримав, перебуваючи в гостях у квартирі одесита після сварки з друзями господаря оселі. Останні, застосувавши до іноземця фізичну силу, викинули його з балкону квартири, розташованої на другому поверсі будинку.

Попередньо вказану подію правоохоронці кваліфікують за ознаками ст. 122 Кримінального кодексу України. Зараз вживаються заходи по встановленню осіб правопорушників. Після отримання висновків судово-медичної експертизи буде прийнято остаточне процесуальне рішення. Триває слідство.

Як повідомляє місцеве видання «Думская», іноземцем, якого викинули з вікна, є 38-річний громадянин Фінляндії Микола С. Конфлікт з місцевими стався вночі на Єлісаветинській вулиці Одеси.

Як повідомили виданню джерела в поліції, його доставили в ГБК №1 з переломом ніг і тазу. Лікарям чоловік розповів, що його викинули з вікна другого поверху.