Вогнем майже повністю був охоплений моторний відсік та частково салон легковика \ kh.dsns.gov.ua

Вночі 19 березня в Основ'янському, Шевченківському та Київському районах Харкова згоріло сім автомобілів.

Читайте такожВнаслідок масштабної пожежі на СТО у Києві згоріли 7 автомобілів (фото, відео)

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС в Харківській області. В 4:22 на номер «101» надійшло повідомлення про те, що у дворі житлової 15-поверхівки в Банному провулку, 1 горять три автомобілі.

Прибувши, пожежники встановили, що вогнем майже повністю був охоплений моторний відсік та частково салон легковика Volkswagen Golf. Від нього полум'я перекинулося на сусідні авто Subaru Forester, у якому горів моторний відсік, і задній бампер Mercedes-Benz. Загальна площа пожежі склала близько 4 кв. м.

Остаточно пожежу вдалося згасити в 4:55. Постраждалих немає. Роботи з пожежогасіння ускладнювалися через відсутність вільного проїзду спеціальних автомобілів ДСНС до місця пожежі. Причина виникнення пожежі з'ясовується.

Причина виникнення пожежі з'ясовується \ kh.dsns.gov.ua

2:50 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу припаркованих автомобілів на внутрішньоквартальній дорозі біля будинку № 85 по проспекту Перемоги.

Вогнем був охоплений майже весь автомобіль Skoda Octavia на площі 3 кв. м. Також горів багажник автомобіля Hyundai i30, який був припаркований поруч, на площі 1 кв. м. Вогонь локалізовано о 3:01 та ліквідовано о 3:18. Постраждалих немає. Причина виникнення пожежі з'ясовується.

В 1:43 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в двох автомобілях, припаркованих навпроти житлової 9-поверхівки на вулиці Наталії Ужвій, 80.

Машини були припарковані неподалік від житлових будинків \ kh.dsns.gov.ua

На момент прибуття рятувальників горів моторний відсік і передня частина салону Audi A4 і передня частина мікроавтобуса Volkswagen Т-4. Загальна площа пожежі склала 5 кв. м. Її локалізували вже в 01:51 та ліквідували о 02:25. Причина виникнення пожежі з'ясовується.