У Львові невідомі "замінували" аеропорт / фото lv.npu.gov.ua

Через неправдиве повідомлення про замінування міжнародного аеропорту «Львів» евакуйовано близько 700 пасажирів та працівників.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, інформація про замінування аеропорту надійшла до поліції сьогодні о 13.20.

Читайте такожВ будівлі одеського «7 каналу» шукали вибухівку (фото)

Відео дня

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та працівники інших служб.

«Правоохоронці обстежили приміщення аеропорту та прилеглу територію – вибухонебезпечних предметів не виявлено», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що було евакуйовано близько 700 пасажирів та працівників аеропорту.

Поліцейські встановлюють особу аноніма, який надав неправдиве повідомлення про замінування, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Вибухонебезпечних предметів у аеропорту не виявлено / фото lv.npu.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, сьогодні поліція отримала повідомлення про замінування низки об’єктів у Харкові, серед яких аеропорт, Каховської гідроелектростанції, а також виборчої дільниці у Волновасі.

За інформацією радника міністра внутрішніх справ Івана Варченка, повідомлення про замінування об’єктів надходять з тимчасово окупованих територій.