Cтан постраждалої - задовільний / фото: Київ оперативний

У Патрульній поліції України повідомили деталі інциденту з наїздом на співробітницю поліції, який стався на Майдані Незалежності.

Як повідомляється на сторінці Патрульної поліції України у Facebook, 21 квітня, о 23:50, на перехресті вулиць Хрещатик та Михайлівська екіпаж патрульних працював за викликом «хуліганство».

Читайте такожНа Черкащині затримали підозрюваних у вбивстві жінки-таксиста

Відео дня

В цей час до службового автомобіля Toyota Prius підбіг невідомий чоловік та сів за кермо службового авто. «Далі, різко натиснувши на педаль газу, чоловік розпочав рух, при цьому збив патрульну поліцейську, яка намагалася його зупинити, та здійснив викрадення службового авто», - йдеться у повідомленні.

Через деякий час, на Залізничному шосе, 7, викрадений службовий автомобіль було заблоковано та зупинено екіпажами патрульної поліції, зловмисника затримано.

Патрульну госпіталізовано до лікарні з попереднім діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку». Її стан оцінюється як задовільний.

Як повідомляв УНІАН, на Майдані Незалежності в Києві було скоєно напад на поліцейського і викрадення службового автомобіля.