Зловмиснику загрожує до 5 років в’язниці / Фото ГУ Нацполіції в Чернівецькій області

У Чернівецькій області правоохоронці затримали п’яного чоловіка, який незаконно заволодів автомобілем швидкої медичної допомоги і, керуючи ним, врізався в електроопору.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, пригода сталася 14 травня у місті Герца.

За інформацією правоохоронців, службовий автомобіль «УАЗ-3962» був припаркований біля приймального відділення Герцаївської центральної районної лікарні. Зловмисник незаконно заволодів автотранспортом та, керуючи машиною, здійснив наїзд на електроопору.

Відео дня

«На місці події слідчо-оперативна група встановила особу 42-річного жителя села Круп’янське, задокументувала правопорушення та опитала свідків події. Результати медичного огляду підтвердили, що викрадач під час вчинення злочину перебував у стані алкогольного сп’яніння», – повідомили у прес-службі поліції.

У поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років.