Ілюстрація / REUTERS

В одному із сіл Тиврівського району Вінницької області затримано охоронника ставка, який з травматичного пістолета поранив неповнолітнього хлопчика.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Зазначається, що 19 червня охоронник місцевого ставка, не маючи жодних підстав та доказів, вдарив в голову одного з неповнолітніх хлопчиків, які, на його думку, ловили рибу, а насправді просто купались.

Відео дня

Читайте такожЗачепило поїздом: у київському метро сталася кривава НП з пасажиром (фото)

«Внаслідок цих дій неповнолітній впав у ставок, а охоронник за допомогою травматичного пістолета «Форт-12 РМ» із хуліганських спонукань, цинічно, вистрелив три рази в дитину, спричинивши вогнепальні поранення в ногу», - йдеться у повідомленні.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України.

На даний час досудове розслідування триває, вилучені речові докази, проводяться інші слідчі дії, направленні на об’єктивне, повне та швидке розслідування резонансного кримінального правопорушення.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України. Слідчим готується письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 КК України, яке після погодження прокурором буде йому вручено. Крім того, готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.