ДТП сталося на 64-му кілометрі траси «Київ-Чоп» / фото: прокуратура

На Київщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобіля конвою та іномарки загинули двоє військовослужбовців, ще семеро постраждали.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

За відомостями прокуратури, ДТП сталася на 64-му кілометрі траси «Київ-Чоп» 9 липня приблизно о 2:30 поблизу с. Калинівка Макарівського району Київської області за участю автомобіля конвою Житомирського зонального відділу Військової служби правопорядку «Газель» та автомобіля «Тойота Авенсіс» під керуванням цивільної особи.

Відео дня
фото: прокуратура

Читайте такожНа Одещині внаслідок зіткнення двох зерновозів загинули троє людей

Внаслідок аварії двоє військовослужбовців загинули, ще семеро та водій іномарки отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Тойота Авенсіс» не впорався з керуванням та зіткнувся з задньою частиною автомобіля конвою, у результаті чого останній перекинувся та загорівся.

На місце пригоди виїздила група співробітників військової прокуратури Житомирського гарнізону на чолі з військовим прокурором гарнізону.

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону зареєстровано кримінальне провадження за фактом порушення правил експлуатації транспортної машини, що спричинило загибель кількох осіб, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 415 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування в указаному провадженні доручено слідчим теруправління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому.

Також слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Київській області зареєстровано кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.