Сім'я, в якій виховувався Сергій, була цілком благополучною / Фото Billy Curtis via flickr.com

12-річний Сергій c Тернопільщини покінчив життя самогубством у літній кухні. Хлопчик вбив у стіну цвях на висоті приблизно двох метрів і накинув на нього мотузку. Вітчим виявив тіло свого пасинка випадково, коли зайшов на кухню. Чоловік витягнув хлопчика з петлі і викликав «швидку», але врятувати дитину не вдалося.

Сім'я, в якій виховувався Сергій була цілком благополучною. Про це розповів прес-офіцер поліції Тернопільської області Сергій Крета, передають "Факти".

Читайте такожВ Одесі охоронець нічного клубу вдарив відвідувача по голові, після чого тієї впав і помер

Відео дня

"Мама хлопчика на заробітках за кордоном. Двоє її синів залишалися вдома з вітчимом. Ми поговорили з сусідами. Хотіли з'ясувати причини, чому так сталося, чому дитина вирішив піти з життя? Думали, може бути, вітчим не ладнав з пасинками і у них були постійні сварки? Нічого подібного. За свідченням сусідів, чоловік дуже добре ставився до синів своєї дружини. Хлопчики завжди були акуратні, нагодовані. Ніхто не чув, щоб у них були якісь скандали. Але, як нам вдалося дізнатися, напередодні трагедії спочатку мама, а потім і вітчим відчитали Сергійка за розбитий смартфон. Справа в тому, що за короткий час хлопчик випадково розбив уже другу дорогу мобілку. Мабуть те, що його вилаяли, він прийняв близько до серця", - повідомили в поліції.

Версія про самогубство із-за розбитих телефонів - основна, але поліція буде з'ясовувати всі обставини трагедії. Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство» з позначкою «Самогубство».

Як повідомляв УНІАН, на Сумщині повісився 12-річний школяр.