Чоловік у скоєнні злочину зізнався / фото УНІАН

У Ніжині Чернігівській області поліція затримала 51-річного чоловіка, якого підозрюють у розбещенні 11-річної дівчинки.

Про це УНІАН повідомили у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Згідно з інформацією, про злочин заявила матір потерпілої дівчинки. Вона повідомила поліцію про те, що місцевий житель вчинив сексуальне насильство стосовно її малолітньої дитини.

Відео дня

Як стало відомо, чоловік пригостив дівчинку солодощами, а потім заманив її до лісосмуги і почав вчиняти сексуальне насильство.

Під час проведення розшукових заходів у Ніжині працівники сектору кримінальної поліції встановили місцеперебування підозрюваного. Він – житель сусіднього селища, інвалід ІІ групи. Раніше чоловік не мав проблем із законом, але зараз поліція перевіряє його особу на причетність до аналогічних злочинів на території суміжних областей.

Правоохоронці вилучили низку речових доказів. У скоєному чоловік зізнався. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 153 ККУ – сексуальне насильство, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років.