В Одесі під завалом внаслідок зсуву ґрунту, який стався учора між центральним пляжем та пансіонатом «Борей», нікого не знайдено.

Читайте такожВ Одесі рятувальники шукають людину під зсувом, що зійшов біля пляжу

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій. «Сьогодні об 11:40 пошукові роботи, де стався зсув ґрунту, завершені. Нікого не знайдено», - йдеться у повідомленні.

Від ДСНС було залучено 36 осіб та 7 одиниць техніки.

У відомстві додали, що, за попередньою інформацією, вказаний пляж вважається аварійним та був закритий для відвідування.

Хоча це місце не туристичне, а пляж – аварійний, поодинокі відпочивальники тут все ж засмагають. Під шаром землі знайшли одяг й пляжне приладдя. Власники цих речей під час зсуву саме купалися в морі, йдеться в сюжеті ТСН.

Як повідомляв УНІАН, 14 липня о 17:28 до рятувальників надійшла інформація про те, що у Київському районі Одеси між центральним пляжем та пансіонатом «Борей» стався зсув ґрунту з схилу на узбережжя на площі близько 150 м кв.

Станом на 21:35 на місці зсуву нікого не було знайдено, пошукові роботи призупинили до ранку 15 липня у зв’язку з загрозою подальшого зсуву ґрунту зі схилу. Сьогодні пошукові роботи відновились.