Ведучому було 29 років / фото соцмережі

В Одесі поліція почала розслідування за фактом загибелі телеведучого з Дніпра Євгена Щербакова.

Як повідомила УНІАН начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області Любов Гордієвська, до поліції 17 липня надійшла інформація про загибель чоловіка в Приморському районі міста.

На місце події виїхала оперативно-слідча група, яка встановила, що молодий чоловік загинув, впавши із 17-го поверху житлового будинку, розташованого в курортній зоні.

Відео дня

Читайте такожВ Одеській області внаслідок ДТП загинули чотири людини, зокрема й маленька дитина (фото)

«Будь-яких явних тілесних ушкоджень, які б свідчили про насильницьку смерть, не виявлено. За попередніми даними, чоловік, який прибув до Одеси з іншого міста, впав із висоти випадково...», - сказала Гордієвська.

За даними поліції, квартира, в якій перебував потерпілий, була орендована.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство з позначкою «нещасний випадок») Кримінального кодексу України. Тіло направлено на експертизу.

Водночас, у соціальних мережах з'явилась інформація про те, що загиблий - 29-річний Євген Щербаков - відомий у Дніпрі телеведучий, шоумен, брав участь у проектах «Імпровізація ведучих», «Прожарка», «Дім-2». Виявили Щербакова у дворі житлового комплексу «Шоста перлина», розташованого на Гагарінському плато (район курортної Аркадії).

Знайомий загиблого Антон Решетняк у Facebook написав, що Щербаков був талановитою, веселою і життєрадісною людиною.