Підозрювана тривалий час ухилялася від слідчих дій / фото flickr.com/telemax

У Києві затримали підозрювану, яка під виглядом надання туристичних послуг привласнила кошти, сплачені за квитки до Греції батьками дітей, які займаються художньою гімнастикою.

Читайте такожУ Києві знову затримали і депортували "злодія в законі" Нукрі Гальського (відео)

Відео дня

Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва. "Зловмисниця у лютому 2018 року отримала від батьків малолітніх дітей, які займаються художньою гімнастикою в дитячих закладах Оболонського району, грошові кошти у сумі майже 90 тис. гривень на придбання 25 авіаквитків до Афін та у зворотному напрямку для поїздки дітей до оздоровчого табору. Однак, сплативши гроші за авіаквитки, юні пасажири так і не потрапили на літак. Директор турфірми своїх зобов’язань не виконала, а отриманими грошовими коштами розпорядилася на власний розсуд", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що підозрювана тривалий час ухилялася від слідчий дій, тож дозвіл на її затримання з метою доставки до суду для обрання запобіжного заходу надав суд.

"За результатами проведених оперативно-розшукових заходів місцезнаходження підозрюваної було встановлено та 17 липня здійснено її затримання у Печерському районі столиці. На сьогодні за клопотанням місцевої прокуратури підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту", - йдеться в повідомленні.

Найближчим часом обвинувальний акт відносно зловмисниці буде направлено до суду для розгляду по суті.