Причини надзвичайної події з'ясовують / Фото: ГУ ДСНС України в Київській області

В Київській області під час ремонтних робіт загинули троє співробітників підприємства "Іванківводоканал".

Як повідомив УНІАН співробітник Іванківського районного відділу Національної поліції України в Київській області Василь Поштолюк, під час ремонтних робіт всі троє втратили свідомість.

Читайте такожНа Харківщині на території дитсадку загинули двоє працівників (фото)

Відео дня

За його словами, один працівник помер прямо на місці під час реанімаційних заходів, інший – по дорозі до лікарні, а третій – вже в лікарні.

Поштолюк зазначив, що один із померлих 1986 року народження, інший - 1975, а щодо третього дані з’ясовуються.

В прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Київській області заявили, що сьогодні о 13.12 надійшло повідомлення про те, що в свердловині водонапірної вежі комунального підприємства "Іванківського комунального управління водного господарства" в селі Русаки Іванківського району перебувають троє працівників.

«Рятувальники в апаратах захисту дихання спустилися туди і дістали трьох чоловік - один з них був без ознак життя, а ще двоє живими, але вони пізніше померли», - йдеться у повідомленні.

Причини надзвичайної події з’ясовують, буде працювати комісія, яка вивчить ситуацію, - додали у відомстві.

Як повідомляв УНІАН, на Харківщині в результаті отруєння газами в каналізаційному колекторі один працівник комунального підприємства загинув, ще двоє у важкому стані знаходяться в лікарні.