Правоохоронці розшукують водія, який зміг зникнути, незважаючи на прострелені колеса позашляховика / Фото: ДПСУ

На Закарпатті прикордонники зі стріляниною затримали контрабандистів з понад 50 тис. пачок сигарет.

Читайте такожХотів ввезти з РФ стероїди на мільйон: у Сумській області затримали контрабандиста

Як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, ввечері 30 липня було виявлено 104 ящики із понад 50 тис. пачок тютюнових виробів, які контрабандисти планували переправити до сусідньої Угорщини.

Відео дня

«Під час патрулювання прикордонники помітили поблизу кордону мікроавтобус та позашляховик - обидва транспортні засоби марки «Мітсубісі». Біля автівок була велика кількість пакунків у чорному поліетилені», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що коли водії автівок помітили прикордонників, то спробували втекти, здійснюючи при цьому небезпечні маневри, що загрожували життю та здоров’ю військовослужбовців.

Прикордонний наряд здійснив попереджувальні постріли вгору, але, оскільки контрабандисти проігнорували законні вимоги правоохоронців, прикордонники здійснили ще кілька пострілів по колесах автомобілів. Однак водій позашляховика продовжив рух і, незважаючи на пошкодженні колеса, йому вдалось втекти.

На даний час правоохоронці розшукують втікача. Інший автомобіль та водія прикордонники затримали. На чоловіка складено протокол про адмінправопорушення за ст. 185-10 та ст. 204-1 КУпАП.