На місці автопригоди працюють слідчо-оперативні групи поліції / фото: ГУНП в Чернівецькій області

У Чернівецькій області внаслідок зіткнення двох автомобілів загинула одна особа, ще четверо зазнали травм.

Читайте такожПоліція вручила підозри водіям двох джипів, які під Запоріжжям блокували колону автобусів з дітьми (фото, відео)

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні приблизно о 15.00 у селі Тарашани Глибоцького району. За інформацією поліції, зіткнулися автомобілі "Volkswagen Sharan" і "Mercedes-Benz".

Відео дня

"На місці події працівники поліції з’ясували, що вказані автівки їхали у попутному напрямку. Зі слів очевидців, водій мінівена "Volkswagen Sharan", що рухався попереду, раптово почав маневр розвороту. Кермувальник легковика "Mercedes-Benz", який їхав позаду, не встиг зреагувати й допустив зіткнення", – повідомили у прес-службі.

фото ГУНП в Чернівецькій області

Внаслідок отриманих під час аварії травм, водій "Volkswagen Sharan" загинув на місці пригоди. Встановлено, що померлий був громадянином Румунії.

Також під час зіткнення тілесні ушкодження отримали водій легковика та троє його пасажирів. Потерпілих доставлено до лікарні.

На місці автопригоди працюють слідчо-оперативні групи ГУНП в Чернівецькій області та Глибоцького відділення поліції.