За однією з версій, смертельне вогнепальне поранення загиблому з необережності наніс неповнолітній племінник / фото: Peter.Thurgood via flickr.com

На Тернопільщині внаслідок вогнепального поранення під час полювання загинув 36-річний чоловік.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, нещасний випадок стався 10 серпня поблизу села Підгайці Шумського району.

За даними правоохоронців, чоловік брав участь у полюванні. Працівники поліції на місці події провели всі необхідні слідчі дії для з’ясування обставин надзвичайної події. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відео дня

За неофіційними даними, отриманими УНІАН в правоохоронних органах регіону, зараз правоохоронці розглядають дві версії трагедії. За однією з них, смертельне вогнепальне поранення загиблому з необережності наніс неповнолітній племінник, за іншою – чоловік міг випадково поранити себе сам.

В поліції області УНІАН уточнили, що загиблий і людина, яка нібито здійснила смертельний постріл, були між собою знайомі. Водночас, інформацію про те, що вони були родичами, у обласному НПУ наразі не коментують. Також правоохоронці не повідомляють, чи затримано когось на даний момент за підозрою у злочині.

Наразі слідчі чекають результатів експертиз.