У чоловіків вилучені пістолети, які направлені на експертизу / uoif-online.com

В Одесі затримано трьох озброєних чоловіків, які викинули з квартири 82-річну жінку.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіції в Одеській області, 21 серпня близько 23.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що до квартири, що розташована у Приморському районі міста, увірвалася група невідомих, які із застосуванням сили виштовхали господиню у під'їзд.

Як зазначається, на місце події було направлено слідчо-оперативну групу Шевченківського відділення поліції і співробітників батальйону поліції особливого призначення.

Відео дня

Читайте такожУ будинку екс-депутата знайшли труп жінки, що пролежав 7 місяців - ЗМІ

«У квартирі 82-річної одеситки правоохоронці виявили трьох чоловіків. За їх словами, це житло є предметом судового розгляду, а вони, нібито, представляють інтереси однієї зі сторін спору. Для з'ясування обставин чоловіків доставили до відділу поліції», - повідомили в главку.

У чоловіків вилучено пістолети, які направлені на експертизу.

Зі слів потерпілої, коли вона вже укладалася спати, до її квартири увірвалися зловмисники. Вони виштовхали пенсіонерку, яка була в нижній білизні, у під'їзд. Жінка плакала і просила впустити її всередину, щоб вона хоча б могла взяти інгалятор. Як пояснила жінка, понад 20 років вона страждає на тяжку форму бронхіальної астми, і застосування інгалятора їй прописано за життєвими показниками. Однак зловмисники не пустили її всередину, потерпіла змогла повернутися тільки за допомогою поліцейських.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 162 (порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Правоохоронці наголошують, що будь-які спірні питання, зокрема пов'язані з нерухомістю, повинні вирішуватися виключно в правовому полі і методами, визначеними законодавством.

Як повідомляв УНІАН, у Харківській області пенсіонерка померла, побачивши грабіжників.