Обидві жертви - у реанімації - фото: ГУ НП Тернопільської області

У Тернополі під час сьогоднішнього замаху на ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Крисоватого також поранено його дружину.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, сьогодні, 4 вересня, о 7.50 до чергової частини Тернопільського районного відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на подвір’ї приватного будинку на вул. Тернопільській у селі Петриків стався вибух і є постраждалі. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи районної поліції, ГУНП, кінологічна, вибухотехнічна служби, лабораторія НДЕКЦ та криміналісти.

Попередньо встановлено, що на подвір’ї господарства, де проживає ректор місцевого вишу, стався вибух невідомого предмета, внаслідок чого поранення отримав господар та його дружина. Потерпілі доставлені до реанімаційного відділення університетської лікарні з діагнозом «вибухова політравма».

Відео дня

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 статті 115 ККУ (умисне вбивство). 

Як повідомляв УНІАН, на подвір’я ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Крисоватого, де він проживає в прилеглому до Тернополя селі Петрики, підкинули невідомий предмет. Коли той взяв його до рук, пролунав вибух. За попередніми даними, внаслідок вибуху потерпілий отримав тяжку травму руки.