Уламки від автомобіля були розкидані по всій дорозі / скріншот

У понеділок, 23 вересня, у Дніпрі Chevrolet Evanda приблизно на швидкості 200 кілометрів на годину врізався в ліхтарний стовп.

Про це повідомляє «Інформатор».

Читайте такожМасштабна аварія під Києвом: фура зім'яла автівку в "гармошку" (відео)

Аварія сталася приблизно о 23:05. За словами поліції, Chevrolet їхав Кайдакським мостом, в напрямку лівого берега. Не доїжджаючи до перехрестя з вулицею Висоцького, автомобіль влетів у ліхтарний стовп, через що його розірвало на дві частини.

Водій легковика загинув на місці до приїзду швидкої допомоги. В автомобілі також знаходився пасажир, його з численними травмами у важкому стані госпіталізували.

На місці працював рятувальний загін ДСНС. Уламки від автомобіля були розкидані всією дорогою.

Як повідомляв УНІАН, 21 вересня в Овідіопольському районі Одеської області в результаті зіткнення маршрутки і автоцистерни загинули 9 осіб, ще четверо були госпіталізовані. Водія вантажівки затримали.

22 вересня поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району Житомирської області водій «DAF» з напівпричепом (цистерна) не впорався з керуванням і зіткнувся з автобусом сполученням «Житомир-Яремча», що стояв на узбіччі дороги. В результаті ДТП загинули дев'ять осіб, ще 11 отримали травми.