У поліції розповіли деталі інциденту / фото facebook.com/mvs.gov.ua

В Одеській області за фактом загибелі 15-річного хлопця від вогнепального поранення відкрили справу за статтею «умисне вбивство».

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіції в Одеській області, поліції надійшло повідомлення від медиків, які були викликані в населений пункт у передмісті Одеси для надання допомоги пораненому.

Читайте такожУ Сумах в ДТП постраждали четверо осіб, серед них – двоє дітей

Відео дня

Як з'ясувалося, підліток дістав поранення з рушниці, що належить місцевому жителю. Рушницю взяв онук власника зброї, за попередніми даними, щоб похвалитися перед потерпілим, який прийшов у гості.

«Власника зброї і дитину, який здійснила смертельний постріл, для отримання показань доставили в Усатівське відділення поліції. Дитину допитали в присутності батьків і психолога. Зараз з малолітнім продовжують працювати психологи», - йдеться у повідомленні.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зброю вилучено. Поліція клопотатиме про призначення судово-медичної та балістичної експертиз.

Як повідомляв УНІАН, 29 вересня в Біляївському районі Одеської області 12-річний хлопчик застрелив з рушниці 15-річного підлітка, який прийшов до нього в гості.

Потерпілий дістав смертельне поранення в область грудної клітки.