У Миколаєві жінку затисло дверима маршрутки / Скріншот - ТСН

В Миколаєві пасажирка маршрутного автобуса ледь не загинула на зупинці. Водій зрушив з місця і не помітив, що куртку жінки під час виходу затисло автоматичними дверима.  

Читайте такожУ Сумах в ДТП постраждали четверо осіб, серед них – двоє дітей (фото)

Як повідомляється у сюжеті ТСН, відео інциденту з’явилось в мережі. На ньому можна бачити, як автобус тягне жінку за собою, а потім вона падає. Свідки кажуть, що автобус протягнув пасажирку дорогою кілька десятків метрів.

"Він навіть не зупинився, щоб хоча б подивитися, що з нею. Люди підбігли її підняти", - розповіла очевидець Анастасія.

За словами людей, автобус зупинився лише після того, як пасажири в салоні зчинили галас. Жінка лежала на асфальті, навколо неї зібрались люди. На місце викликали поліцію і швидку. Медики кажуть, що постраждала відбулася струсом мозку та забоями. Затиснута в дверях автобуса куртка пом’якшила падіння.

Автобус, в якому стався інцидент, комунальний. Місто закупило великі автобуси майже три місяці тому, аби розвантажити дороги.  Містяни нарікають, що водії, вочевидь, не звикли до нових  габаритів, і постійно затискають пасажирів дверима. Але, більшість новими автобусами задоволена.

Люди припускають, що водій поспішав і не помітив пасажирку, бо нові автобуси через конкуренцію постійно витісняють із зупинок приватні маршрутки.

Наразі водія автобуса відсторонено. Всі медичні витрати потерпілої підприємство взяло на себе. Пасажирам нагадують - скарги на водіїв комунального транспорту приймають на гарячій лінії.

Раніше у Житомирі п'яний водій, затиснувши руку поліцейському дверним склом, протяг його за своїм автомобілем близько 35 метрів.