Жертв та постраждалих немає / ДСНС

У Рівненській області в селищі міського типу Клевань 17 жовтня близько 19 години стався вибух на промисловому підприємстві

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Головного управління ДСНС України у Рівненській області, інформацію про пожежу на території ТОВ Колор С.І.М. рятувальники отримали о 18:58. На місці події було встановлено, що внаслідок вибуху сталося загоряння приміщення з миття використаних банок з-під фарби.

ДСНС

«На гасіння пожежі відразу подали два стволи: один на ліквідацію осередку загоряння, інший на охолодження поруч розташованих будівель. О 19:38 пожежу вдалося локалізувати, а о 20:16 повністю ліквідувати. Жертв і постраждалих немає. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються», - зазначає прес-служба ДСНС.

ДСНС

Читайте такожВ Одеській області в піщаному кар'єр єрі знайшли тіло розстріляного чоловіка

За попередньою інформацією з відділу комунікації Головного управління Нацполиции в Рівненській області, вибух стався через скупчення газоповітряної суміші.

Зараз вирішується питання про кваліфікацію події.

«Крім того, поліцейські залучати спеціалістів відповідних служб, щоб здійснити заміри по встановленню рівня забруднення атмосферного повітря в житловій зоні», - йдеться в повідомленні прес-служби поліції.