Водій автомобіля був тверезим / фото Информатор

На Чернігівщині поліцейський за кермом автомобіля на смерть збив велосипедиста.

Про це УНІАН повідомили у Секторі комунікацій поліції Чернігівської області.

Згідно з інформацією, учора ввечері поблизу Сосниці поліцейський збив велосипедиста. Сержант поліції перебував поза службою.

Відео дня

Читайте такожНа Чернігівщині під час переїзду військової техніки загинув військовий

Він наїхав на велосипедиста 1964 року народження, який на неосвітленій частині дороги рухався у попутному напрямку праворуч. Від отриманих травм велосипедист помер на місці аварії. Правоохоронець самостійно викликав поліцейських і «швидку допомогу».

Водій автомобіля був тверезим.

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Водночас керівництво Головного управління Нацполіції в Чернігівській області за вказаним фактом призначило проведення службового розслідування.

Як повідомляв УНІАН, вночі на 19 жовтня у Києві зіштовхнулися Skoda Octavia і Mazda 3. Обидві автівки мали наклейки служби таксі «Uklon».