Віктор Дегтярьов / фото 24tv.ua

Одним із загиблих внаслідок вибуху гранати в центрі Києва був ветеран війна на Сході України Віктор Дегтярьов - командир підрозділу "Купол" з позивним "Сенсей".

Як повідомляє "24 канал", військовий був регулярним відвідувачем закладу ProRock, поряд з яким і трапився вибух. Він навіть мав картку постійного клієнта на знижку.

Читайте такожПсихолог в допомогу: реалії соціально-психологічної адаптації ветеранів

Відео дня

Іншим загиблим був 42-річний охоронець однієї з офісних будівель на вулиці Пушкінській. Поки відомо лише, що звали його Михайлом.

Працівниця одного з закладів на вулиці Пушкінській, яка була очевидицею інциденту, у "24 каналу" розповіла, що чоловіки на підпитку сиділи на сходах, а один з них щось крутив у руці. Згодом почувся гучний вибух та різкий спалах.

Вона також зазначила, що загиблі були знайомі і часто виходили разом "на перекур", позаяк у дворі будинку розташований ветеранський Фонд воїнів АТО, а другий загиблий працював охоронцем сусідньої офісної будівлі.

Вибуховою хвилею повибивало шибки в будинку, зазначає видання. Працівницю бару та її подругу поранило уламками скла. На щастя рани виявилися не глибокі.

Як повідомляв УНІАН, у вівторок ввечері, 22 жовтня, в центрі Києва на вулиці Пушкінська стався вибух. В результаті двоє чоловіків загинули, ще одна людина отримала поранення.

Згодом в поліції зазначили, що одним із загиблих внаслідок вибуху в центрі Києва виявився чоловік 1966 року народження, який проходив службу на Донбасі.