Підозрювана повинна буде носити електронний браслет / topwar.ru

Викрадачці немовляти на Київщині Ірпінський міський суд Київської області обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Як повідомляє сайт суду, громадянка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 146 Кримінального кодексу України (викрадення малолітнього).

Читайте такожВикрадене на Київщині немовля знайшли, дитина жива і неушкоджена – МВС (фото)«З урахуванням усіх наданих матеріалів судом прийнято рішення про застосування щодо підозрюваної громадянки запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, що полягає в забороні підозрюваній залишати житло у певний період доби із зобов’язанням носити електронний засіб контролю», – йдеться у повідомленні.

Також її зобов’язали: прибувати до визначеної службової особи із встановленою періодичністю; не відлучатися із населеного пункту, в якому вона зареєстрована, проживає чи перебуває без дозволу слідчого, прокурора або суду; повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи.

Слідчий і прокурор просили суд про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Як повідомляв УНІАН, 23 жовтня у Київській області поліція ввела план-перехоплення через викрадення тримісячного немовляти у селищі Коцюбинське. 26-річна зловмисниця, яка викрала немовля, видала себе за волонтера з обміну дитячих речей.