Автомобіль винуватця ДТП знайшли на заправці / фото: Інформатор

У Києві вранці двоє п'яних чоловіків на Honda протаранили автомобіль таксі служби Bolt з пасажиром, після чого зникли.

Як повідомляє "Інформатор", далеко втекти друзям напідпитку все ж не вдалося і вони зустріли світанок у компанії поліції.

Читайте такожУ Києві сталася жахлива трагедія з 11-річним хлопчиком

Відео дня

Зазначається, що таксі зупинилося на світлофорі на Парковій дорозі. За словами пасажира, з алеї Героїв Крут на великій швидкості вилетіла Honda і протаранила таксі в лоб.

Після зіткнення позашляховик відкинуло на тротуар, після чого він стрімко зник з місця ДТП, залишивши на Парковій дорозі передній номерний знак.

Патрульна поліція почала розшук автомобіля і за 10 хвилин виявила його на бульварі Дружби народів. Honda стояла на парковці АЗС "SOCAR". У салоні автомобіля спав пасажир, а поруч перебував власник автомобіля з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Він стверджував, що за кермом його не було, але плутався в свідченнях.

Пасажир спав у салоні автівки / фото: Інформатор

Спершу чоловік розповів, що в аварію на його машині потрапив хтось інший і він нічого не знає. Потім вигадав уже іншу версію: він нібито підсів у пошкоджену машину біля заправки і керував нею лише під час руху по парковці. Від проходження тесту на драгері він відмовився.

Як повідомляв УНІАН, 4 листопада на проспекті Академіка Палладіна у Києві зіткнулися автомобілі BMW X5 і Audi A4. В результаті аварії загинули дві людини, ще двох госпіталізували.